Шок! Наско Месечков бил изнасилен на 17 години

 Наско забрадкаНаско Месечков изживял жестока лична драма, която го белязала за цял живот и с която все още не може да се справи. 

Когато бил на  17 години, атлетичният танцьор  бил насилен от по-голям от него мъж, разказват  негови съученици. За ужасната случка танцьорът не разказал нито на родителите си, нито се оплакал  на полицията заради страха разправии и от съжалението, което щяло да се стовари върху него.

Приятелите му от онези години  споделят, че бил много кротко дете, имал роднини все от женски пол, израсъл  в компанията на момичета, намирал по-лесно език с тях, предпочитал да скача на ластик и на дама вместо да рита футбол.

След това младежът  решил  да се отвори сексуално, и си направил регистрации в няколко интернет сайта за запознанства и търсел с различни профили момичета и  момчета. За да провери кои го влечат повече, защото не бил наясно със себе си.

Меракът му да се намери  обаче му изиграл доста лоша шега, тъй като единият от мъжете от сайта, с които се запознал, го завел в дома си и го изнасилил.

В същото време без да подозира за тази трагедия, Албена Вулева го направи  готвачка в Къщата  и той няколко дни ходи  с рокличка и забрадка, наложи се да готви за всички, а те пък изливаха капризите си върху него и го разиграваха като маймуна. Най-остър  беше Тачо, който се афектира, че порциите са малки и го нарече  „мръсна проститутка“. Наско се разплака в леглото си от обида, а Людмила и Йорданка Христова единствени отидоха да го утешат загрижено, докато останалите хихикаха.

Предпочитам жени, искам съпруга и две деца,  призна преди месец Месечков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не разбрах защо се оплаква като е търсел в Интернет мъже.На 17 години се интересувах от жени а на следващата година носех автомат и бях войник.Как ще изнасилят едно момче на 17 год и то един човек,просто човекът си е ПЕДЕРАСТ.

  2. Az ne moga da razbera – ediniat go bili iznasilvali, drugata ia bili prebivali, tretata ia tormezili – tova li ni e VIP-a? Stom nashiat ‘elit’ e takuv, kakvo se chudim kakva ni e durjavata?
    Durjava v koiato top obstestvoto se systoi ot propadnali futbolisti, izvestni poveche s hodeneto si po diskotekite, otkolkoto s postijenia, ku*****, koito gi obslujvat ili im stavat suprugi I selianki, vzeli mirkofona I pokazvasti zadnicite si, ne e trugnala na dobre.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *