Дарина Павлова върна Джулио в обятията си

Дарина Павлова и младия любовникДарина Павлова  отново играе ролята на  щастливо влюбена. „Веселата вдовица“ и италианският многообещаващ актьор  Джулио Берути се събраха отново.

Преди месец  младият чаровник я заряза  зради своя млада и сексапила колежка, с която започна да излиза първо тайно, после и публично.  Бизнес дамата се потопи в работата си, направи няколко демонстрации на близост със световно известни актьори и показа, че може да има връзка с всеки, който си поиска. Това постреснало Берути, защото той знае колко много може да му даде или да му вземе тя.

Според запознати Дарина омотала отново Джулио и го върнала в обятията си, като му простила  многобройните забежки и палави отклонения. Актьорът най-внезапно решил да остави красавиците и да се върне при по-възрастната си изгора заради интереса си и  от страх, че тя може като всяка жена  да стане отмъстителна и да му отреже издигането нагоре в кариерата. Дарина започна да го заплашва, да му се обажда непрекъснато, да му обяснява, че ако не се съберат, той ще съжалява жестоко,  защото тя  има много връзки и голямо влияние в културните среди в Италия. Той се уплаши и се върна при нея с подвита опашка, коментират нейни познати.

Продуцентка се изфука от развоя на нещата  и веднага  пусна във фейсбук  снимки с 20 години по-младия от нея Джулио, на които демострират, че  отново са близки и интимни . Кадрите са от престоя на Владо Пенев в Рим. Бившият министър на културата отиде там заради престижен кинофестивал, на който представя свой филм. На  събитието била поканена и Павлова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *