Иван Ласкин към Опосумите и Николета: Вие сте гонореята в българския ефир

Иван обижда журитоИван Ласкин продължи войната си с Николета Лозанова.

В отговор на нападките му, тя отново показа  немонтирани кадри,  които доказвали , че актьорът се качва пил в колата си и потегля.

Доказателството  обаче се оказа доста спорно – вижда се, че е облечен с едни и същи дрехи от сутринта до вечерта и че носи плик, в който има  бутилка. Дали има или няма монтаж пак остава спорно.

Този път актьорът избухна срещу продуцентите: Наистина осъзнах, че не е лесно в този свят да си джудже! А да си продуцент – джудже – това е  нещо като  Иван и Андрей, което е равно на  Джуджей, написа  Ласкин в социалната мрежа.

Един кривокрак продуцент!  Ама толкова кривокрак, че се чудя дали не е преплувал Тихия океан, яхнал  бъчва. А докато той е яздил бъчвата, други са  яздили  жена му и  ездата при тях се е превърнала в спорт, продължава да пише  актьорът.

Днес наистина открих, че съществува  нова доходна професия! Не е нужно да стоиш на магистралата, а да отидеш в телевизия. Телевизионна проституция, която ти носи мръсни пари! Дрипави джуджета се правят на шефове и  проституират в ефир! Едното прилича на другото, а  двете имат общ мозък, колкото на чехълче.

Вие сте гонореята в Българския ефир! – избухва Ласкин. Вие сте болни и заразявате и зрителите от срамна болест, позорейки  честни хора! Кепазите честните и почтените  в името на лакомията си!  Говнояди!  – довършва актьорът двамата продуценти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *