Ивана ще купува пицарията на Кишишев

Ивана и обожателФолкзвездата Ивана ще купува голяма пицария в Бургас.

Заведението  е собственост на Радостин Кишишев, един от най-добрите български футболисти от близкото минало  и се  намира на атрактивно място бургаския комплекс „Зорница“.

Футболисът откри заведението си  преди две години, но през това време  не успя да привлече  сериозна клиентела и всъщност работи на загуба. Освен това той не добър меиджър, клиенти се оплакват, че чакат над половин час да получат поръчките се, а после още толкова,  за да ги платят. И клиентелата оредява.

Заради това той е склонен да се раздели със заведението си, а  Ивана пък е готова да му плати разумна цена Тя планира и мащабна реконструкция на обекта и смята да го  превърна в ресторант с жива музика, където ще пее самата тя и ще раздвижи обстановката.

Айтоската певица смята да привлича свои колежки, които да пеят на живо, срещу разумен хонорар. В най-разгорещените вечери,  тя също била готова да грабне  микрофона и да развлича посетителите. Подобно заведение в Бургас няма и това бързо ще стане хит  и заради това Ивана е решила да запълни тази пазарна ниша, докато не се е сетил някой друг.

Певицата е предложила да откупи цялото заведение за 300 хиляди евро. Кишишев обаче казал, че е вложил повече пари. Той е купил скъпа кухненска техника от Италия, както и много добра  климатична система, за която се бръкнал с  над 50 хиляди лева. Отделно пицарията му имала собствен микробус, три служебни коли и компютърна  техника, която също била част от сделката.

Вътре в заведението имало  и два кабинета, които са оборудвани със скъпи мебели и  даже разполагали със собствени бани и тоалетни. Заради това предлаганата цена се видяла доста ниска на  бившия национал и той  поискал 1 милион лева.

 Ивана пък поискала още седмица за размисъл. Тя нямало да вади парите от джоба си, а зад гърба й стоял тайнствен инвеститор, с когото ще бъде в съдружие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bc1r4_CJ9p4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Пицария или кафене,без значение,заведението е много приятно.Посещаваме го още преди Кишишев да го купи.Дано Ивана има добър менажер,за да го разработи.Въпросът не е само в цените, а в обслужване,чистота,интериор.Наистина е на възлово място-до детска площадка,в центъра на комплекса.Сега,когато застудя и не може да се пие кафе навън-там е много приятно,наистина.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *