Кали била изоставена от баща си

Кали грознаФолкпевицата Кали  имала много трудни моменти в живота си, но най-големи проблеми  имала със собствения си баща.

Той напуснал семейството и съпругата и децата си. Майка й останала да се грижи за нея и брат й. Татенцето не се намесило и след двете отвратителни  изнасилвания на щерка си, даже не се обадил да пита как е  след зверската катастрофа, която преживяла.

Раздялата на родителите на Кали била тежка, а бащата спрял напълно да се интересува от нея и брат й, нито пък се сещал, че те изобщо съществуват. Водил си свой собствен живот.

Чак след 30 години, когато се разболял от рак, мъжът се сетил за известната си дъщеря. Разбира се, не да й поиска прошка, а за я да моли за пари за тежкото лечение, което му предстояло.

Кали каза, че се отзовала на зова му за помощ, въпреки че таяла огромното огорчение от него, обаче след ремисия болестта отново го повалила и той починал няколко месеца преди тя да влезе в Къщата.  Този човек ми отне всичко. Трудният ми старт в този живот  се дължи на това, че  ме ограби и ме лиши от нормално детство, твърди  Кали.

Този факт обяснява отношението й към мъжете досега. Тя изпитва недоверие към тях и бяга първа, преди да са я изоставили. Освен това донякъде обяснява и мъжкаранското й поведение в Брадъра. Но грубия език и псувните, няма как да бъдат обяснени, освен че просто си и скандалджийка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zcENWb9oCzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *