Петрозар нарита Ива Екимова заради Аръков

Ива ПетрозарИзгонената от „ВИП Брадър“ Ива Екимова окончателно е наритана от бизнесмена Петрозар.

Той остана като гръмнат, когато пред очите му прожектираха кадри, в които Ива буквално се натиска на Аръков, гали го, масажира го, танцува страстно с него, целува го и се държи като лека жена. Двамата живеят заедно от три  години и докато беше в Къщата, пиарката лицемерно, обяви, че иска  дете от него. Всъщност тя лъжеше за всичко и играеше роли, само бягаше далеч от истината, защото й беше неудобна.

Ива няма как да роди бебе на Петрозар, защото първо много държи на външния си вид и на кариерата си и второ, защото двамата  са разделени  и в момента живеят заедно само като съквартиранти.

Проблемите им започнали преди няколко месеца, когато тя разбрала от нейни „добри“ приятелки, че любимият й изневерявал непрекъснато с млади момичета. Тогава бойната Ива му вдигнала скандал и поставила ултиматум,  че ако не спре с кръшкането , ще го изгони от апартамента  си и ще го върне  при родителите му, с които преди делял един дом.

Петрозар изкарвал  добри пари от бизнеса си, обаче  предпочитал да ги харчи дрехи и за забавления. Било му много удобно  да живее в луксозното и просторно жилище на Ива и за временно се кротнал. Въпреки това те не правели се*с, защото тя трудно прощавала и се страхувала от сравнението с девойките, които пък пак дало повод на любимия й да си търри занимания извън къщи. Сега, когато видя скъпата си как сваля Аръков, окончателно изгуби задръжки.

Петрозар Филипов беше  един от най-близките приятели на покойния съпруг на Ива Екимова – музикантът  Дими и след смъртта му започна да утешава вдовицата, за нула време успя да й влезе под кожата, а после и в леглото й, преди да изтече годината от нещастието с Дими. Близки до двойката коментират, че най-вероятно не скоро ще обявят публично раздялата си, но е възможен и обратен вариант – да скрепат връзката си и да се опитат да започнат на чисто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zrSSpV5ytd4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *