Шок! ТВ7 дължи 85 милиона лева на Иван и Андрей!

Иван оправданияТази бомба хвърли в медийното пространство бившият изпълнителен директор на медията Николай Бареков. Той заяви, че телевизията е задлъжняла само за продукциите на Иван и Андрей с 85 милиона лева. На самия него пък имали да му дават 4,5 милиона за неговото предаване.

Обратно. Карбовски, който е свален от ефир и няма да се върне, дължи пък на медията 1,5 милиона неустойки и развалени рекламни договори.

Бареков издаде, че в телевизията заплатите са неестествено високи. Водещи и новинари получавали по 7-8 хиляди лева на месец, а наскоро бил назначен журналист със стартова заплата 30 хиляди лева. Кошлуков и Карбовски яко сучели медията и затова се стигнало до фалит. Но не само за това, а и заради скандала между Пеевски и Цветан Василев.

Извън или на фона на изнесените факти, е най-малкото стресиращо колко получава един журналист или продуцент у нас. Излиза, че заплатите са буквално холивудски, а продуцентските услуги на Иван и Андрей буквално минават Холивуд. За предавания като „Терминал 7“, „Пуснете водата“, „Къртицата“ и още две три, те явно годишно получават над 80 милиона лева. Колкото и да са разходите по, както го наричаха „най-мащабното риалити“, няма как да са над 1 милион лева заедно с наградите и тогава останалите пари за какво са?

Да, плащат се хонорари в другите продукции, плаща се на техническия екип, но смеката пак не излиза, откъдето и да я погледнеш. По чисти 40 милиона имат да си делнат двамата и сега чак стана ясно защо толкова много плачат и страдат, че са останали с жълти стотинки. Но пък ако и миналата година са взели по толкова, могат с тези пари да живеят щастливо до края на живота си и дори да им останат. А те не работят от миналата година…

В същото време някъде из страната хора от месеци не са си получили заплатите от 300 лева, но стоят мълчаливо и ги чакат. А вечер единственото им утешение е да погледат как се карат играчите в някое риалити.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HTG1Z8kd1aY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *