Папараците не щракнали Благо и Биляна случайно, тя ги извикала

Благо БилянаДълго време зрителите се чудиха как така папараците на Николета Лозанова се озовават непрекъснато на мястото на събитието. Особено на това, където Биляна Евгениева и Благо Георгиев си разменят целувки насред шосето далеч от града. 

Сега вече мистерията бе разгадана. Плейметката сама звъннала на колежката си Николета, а тя пратила копоите си. Биляна имала няколко причини да го направи. Христо Сираков й е бил писал до гуша и тя искала да го разкара елегантно. Усещала, че ако тя не го направи, той ще я изгони и тогава имиджът й на фатална красавица ще падне. Като по поръчка се появил футболистът, който и преди е имал взимане даване с нея и с радост двамата се отдали на ласките си.

На него не му пукало особено,   защото Христина му прощавала всяка забежка, така че мислел да изкара една две страстни седмици с плейметката и да се прибере в семейното ложе.

Биляна обаче имала други планове. Досега нито една изневяра на Благой не е лъсвала така явно пред медиите  и той с половин уста си признал единствено за фолкпевицата Лияна. Сега снимката щяла да бъде прекалено пикантна и прекалено уличаваща.

Евгениева се надявала с един куршум да отстреля два заека. Да даде повод Сираков да я остави и да го наради подобаващо, че не е изпълнявал прищявките й да ходят по клубове и дискотеки и едновременно да вмени чувство за вина у Благой, че той й е развалил хубавия годеж и бъдещето.  Надявяла се той да й предложи брак, защото е по-богат, по-секси и най-важното по-млад от Ицо. Дали планът й ще сработи, ще видим. Но едва ли…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *