Мария Илиева нанесе жесток удар на Мирян от Х факор

МирянМария Илиева мрази да й извиват ръцете и да й променят мнението.

И когато в нейната група се случи прецидент – връщането на изгонения от нея Мирян Костадинов, тя изигра ролята си повече от брилянтно.

Още в Къщата на съдиите тя каза на уличния певец от Велико Търново, че е добър, но не вярва, че може да стигне до финалите, че му липсва глас и индивидуалност и го отпрати към къщи. Във Фейсбук обаче се наддигна вълна от протести срещу решението й, веднага се формираха няколко групи в защита на момчето с китарата, участниците в тях наричаха певицата с обидни епитети и настояваха за връщането на Мирян в шоуто. Дори атакуваха Маги Халваджиян.

Маги и Мария спретнаха една добра постановка. Тя му звънна уж, че се колебаела, че е позволила на един талантлив участник да си тръгне. И й било съвестно. Маги пък великодушно разреши тя да има един състезател повече. Така се стигна до тичането на Мария до центъра на София, където срещна уж случайно момчето, прегърна го майчински, увери го, че е суперталантлив и го върна в шоуто.

След сценката Мирян излезе на големите концерти, но Мария не нанесе удара си веднага. На първия лайф тя му даде подходяща за баладичния му глас песен и го затрупа с похвали и комплименти.   На втория обаче дълго двамата търсиха подходящо парче и тя му препоръча суперхит на „Нирвана“. С пълното съзнание, че той няма да се оправи с трудната песен. Младежът не излъга надеждите й и пя толкова фалшиво, че журито се сепна и никой не можа да намери поне една добра дума за него. Дори публиката ръкопляска само от учтивост.

Гласът на Мирян е подходящ само за балади. Ако Мария искаше да го спаси, можеше да направи както Саня миналата година, която крепеше Наско само с рап парчета до самия финал. Илиева обаче просто реши да покаже на публиката, че Мирян наистина не може да е универсален певец и го направи по най-жестокия начин. Помогна му да се изложи сам.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/K16nDDPcmGM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *