Шок! Мария Илиева живее в аквариум

мария илиеваМария Илиева излезе от скромната си панелка и се нанесе  в луксозна  къща в престижен столичен квартал.

Тя направи това тихо и никой не я усети, дори папараците. Новият й дом е обзаведен скъпо и стилно, а с поддръжката му не се занимава певицата, която вечно няма време, а прислужницата й Руми. Тя пере, готви, бърше прах, подрежда гардероба на господарката си и създава уют.

Най-интересното в дома на Мария са двата огромни аквариума, в които гледа екзотични океански риби. Само за аквариумите грижата е по час на ден. Там има даже риба Лъв, доста капризна, която живее при специална температура, но за това също отговаря Нели. Някои обитатели на аквариумите са донесени чак от Карибите. По какъв начин, след като е забранено, певицата не казва.

Мария не е съвсем бездейна в новата си къща. Като се събуди рано-рано на обед, тя влиза в интернет, сама си поддържа профила във Фейсбук, сама си пише посланията, само поздравява приятели за рождени дни, оправя деловата кореспонденция и задължително се обажда на баба си. Нарича я голямо 80-годишно момиче, което много обича и с което може да си приказва с часове.

Бабата и внучка се разделили, когато родителите на певицата  се развели. Баща й останал в София да гради нов живот, а майка й я взела в Казанлък, където била назначена като диригент.

Мария била едва петгодишна и върху нея се стоварило клеймото  – дете на разведени родители. В училище й се подигравали, страняли от нея, сочели я с пръст, че си няма татко, а тя доста страдала. Дори най-добрата й приятелка я напуснала, защото родителите й забранили да дружи с нея.

Може би това обяснява страха на Мария сега да създаде свое семейство и да поеме грижата за свое дете. Ако ще страда като мен, по-добре да не му причинявам това, казвала тя на свои приятели.

https://youtu.be/0WN79cA4Cds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *