Мъка! Гъмов изрита Преслава, връща се при жена си

Гъмов Праслава бебеСлед любовното увлечение, която преживя с Преслава, Станимир Гъмов се осъзнал, че става за смях и на кучетата и   опитва да възстанови отношенията си с бившата си съпруга, твърдят приятели на актьора.

Макар и той е певицата  да си  признаха, че екранното им влюбване е само театър, близки на Станимир са сигурни, че в цялото представление е имало и доза истина и той доста залитнал по усмихнатата чаровница. Тя пък игра докрай и даже два пъти ходи на куклен театър.

Папараци ги засичаха заедно и на сбирки на брадърите в елитни столични клубове. Но после, като осъзнали, че не са пред камерите, постепенно се отдалечили. Преслава хукнала по участия, а Гъмов започнал да дава патетични интервюта, че отношенията с бившата му съпруга се стоплили, понеже тя много положително приела участието му в Брадъра и била изненадана колко много хора го харесват и одобряват поведението му. Самата тя си знаела стоката, но била учудена от чара и харизмата, които пръскал.

Затова и му дала шанс да прекарва повече време с детето и нея, да се разхождат по улиците и да се опита да върне част от миналото, ако изобщо това е възможно.

В Къщата актьорът разбра какво е изгубил и се притесняваше за момчето си. После в свое интервю призна, че винаги на представление се оглежда дали то е в публиката, но него все го няма. Няма кой да го доведе. Затова и започнал все по-често да извежда сина си на обед и на разходки, вместо да се забие да пие в някое заведение.  Станал по-отговорен.

„Те точно затова се разделиха,  Ана го обвиняваше, че е изключително безотговорен. Обаче в предаването той показа една друга своя страна – на  сериозен мъж, който докрай държи на думата си и я изпълнява“, говорят  приятелите му.

Ана също го погледнала с други очи. След предаването той оставел не само Преслава, но и любовницата си.

За тях има още шанс, може би ще се възползват, опитват се да ги сватосат близките им, а тъщата ги посрещнала чак в Стара Загора, където бившият й зет отишъл на гости.

https://youtu.be/wT1ZfhSnqGs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *