Ексклузивно! Кобрата и Андреа се женят!

Кобрата АндреаНови слухове плъзнаха в светските среди и твърдят, че в скоро време Андреа ще бъде булка.

През новата 2016-а певицата най-после ще облече мечтаната  бяла рокля и ще застане с любимия си пред олтара. Тази рокля се избира и коментира най-малко от три години, но все още не й е дошло времето да бъде купена, камо ли облечена.

Все пак блондинката с мрънкане и гальовно усукване  убедила Кубрат да минат  под венчилото с нея, защото хората много приказвали и вече се срамувала да отговаря в интервюта, че сватбата пак е отложена.

Боксьорът взел молбите й присърце и даже  започнал да тренира народни танци. Той искал да овладее всяка стъпка, за да не се излага в най-важния ден, а в краката бил като спънат кон. Затова наел известния хореограф от Дупница Кирил Амбарков, а самото обучение  се провежда когато двамата имат време в наскоро открития  Спортен център „Пулеви“ в столицата.

Засега Кобрата е научил само  Правото хоро, а тези дни се кани да  работи върху Дунавското“, смеят се близки на спортиста. А до ръченицата изобщо не е стигнал, но има време.

Фолкаджийката  и боксьорът са официално  сгодени от 2007 г. и това е май най-дългият годеж в родния елит. Оттогава всяка година те отговарят, че ще се оженят през следващата.

https://youtu.be/ppq7XGnKGSc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *