Шок! Мария Илиева се сдоби с… брада!

мария илиеваМария Илиева може да се яви догодина в „Евровизия“ и достойно да конкурира Кончита Вурст.

Певицата много иска да има бебе, но не и съпруг, затова  се подложи на процедурата  ин витро в края на миналата година – за да зачене. Процедурата не само не била успешна, но и  дала доста неприятен страничен ефект.

За да се подготви за така желаното майчинство, Мария трябвало да пие три месеца хормонални таблетки, които да подготвят организма да приеме оплодената яйцеклетка. В резултат от многото лекарства в тялото й настъпил хормонален дисбаланс и по тази причина по лицето й се появило окосмяване.

Певицата била в паника, когато забелязала, че около бакенбардите й, над устните и по брадичката се появили тъмни косъмчета. Това било кошмарно за кариерата й, тъй като камерата често я давала много отблизо.
Илиева се опитала да прикрие недостатъка с пудра или фон дьо тен, но не успяла. Издайническите косъмчета си личали.

Затова тя започнала да ходи в скъп козметичен салон на пъпа на София, където правели фотоепилация, но на доста солени цени. Засега резултатът е оредяване на нежеланата растителност, но не и пълното й премахване. За крайната цел са необходими повече процедури, но можели да се правят веднъж на две седмици. Мария не жалела парите, само и само да си върне предишната гледка кожа.

Решението за бебето е повече от странно.

Певицата не иска да говори за него, както и за многото мъже в живота си. Досега тя е имала доста любовници, но явно не е срещнала истинския мъж, с когото да заживее заедно и да го направи баща на детето си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/7BRK4JvYhWo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *