Криско е Бесен! Ася влиза във „ВИП Брадър“!

Ася черАся Капчикова е на път да промени мнението на зрителите за плеймейтките.

Тя вече е получила покана и почти е дала съгласието си да влезе във ВИП Брадър. В момента се водят усилени преговори между нея и Нико Тупарев за условията, при които ще пребивава в Къщата и най-вече за хонорара.

Криско не бил видимо доволен от предстоящата двумесечна раздяла, но като всеки габровец я посъветвал ако ще се жертва да влезе в най-известния риалити формат, то поне да го направи на добра цена. Двамата се поскарали леко. Отначало той не искал да я пуска, но тя твърдо му заявила, че има собствена кариера и твърдо ще я следва, както той следва своята.

Ася не е куха красавица и няма как да я подхлъзнат, като я изпитват за столиците на европейските държави. Нито пък да я накарат да напише нещо с правописна грешка. Завършила е гимназия с отличие, а след това философия в София. Облича се предизвикателно, но с мярка, не е пошла и най-важното – няма и не иска да си слага силикон.

Освен това е остроумна, контактна, весела и със сигурност ще спечели вниманието на зрителите и подкрепата им. На всичкото отгоре е добра готвачка, което се видя в „Черешката на тортата“.

Крисковица споделила пред приятелки, че иска да покаже от екрана, че не всички плеймейтки са кухи лейки, че има и момичета с достойнство и образование. Единствено лоша шега може да й изиграе голямата й уста, защото не е лицемер и казва в очите на другите това, което си мисли за тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/BF0Osk9RxcM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *