Пълна идилия! Деян и Радина канят бившите си да им кумуват на сватбата

Деян Радина бременнаАктьорите Анастасия Ингилизова и Христо Петков са най-вероятните  кумове  на сватбата на колегите си и бивши гаджета Радина Кърджилова и Деян Донков.

Най-вероятно това може да шокира всеки, но не и някого в артистичните среди, където всички са баджанаци, наричат се на галено „говедо“ или „животно“ и живеят за мига, без да обръщат внимание на миналото.

Деян наскоро предложи официално брак на Радина,  която след месец ще му роди син. Те са решили да направят сватбата след раждането на малкия, когато младата майка влезе във форма и е готова да облече бяла рокля.

Христо Петков е бивше гадже на Радина, но не таи лоши чувства нито към нея, нито към съперника си. Даже играят в един театър, приятели са и Деян Донков първо на него доверил, че ще става баща.

Анастасия Ингилизова дълго живя с Деян, роди първото му дете, но така и не сключиха брак. Наскоро тя роди още едно бебе от театрален работник и сега двамата живеят заедно. Тя пък е приятелка със съперницата си Радина. Двете актриси често си пият кафето и Карджилова доверила първо на нея, че чака бебе.

Анастасия Ингилизова със сина си от Деян Донков
Анастасия Ингилизова със сина си от Деян Донков

Това изглежда като треторазрядна индийска сапунка, но е жива истина. Актьорите са над нещата и кой от кого ражда и с кого живее в момента, няма никакво значение.

И двамата бивши тутакси се съгласили да кумуват.

Сега цялата сплотена група от гаджета чака раждането на сина на Деян. Радина е уговорила любимия си да кръсти бебето Христо на баща си, който е художник и белетрист. Донков нямал нищо против.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *