Мария Илиева призна: Пълна мърла съм в кухнята!

мария илиеваМария Илиева съвсем честно призна, че хич я няма като домакиня.

Кухнята й била идеално чиста, тъй като  не може да готви, пък и не й се занимава. Вечеряла само навън, или си поръчвала храна, особено ако има гости. Разчитала изцяло на кетъринга.

Случвало се понякога да застане пред печката, но се случвало толкова рядко, че даже забравяла как се пържат яйца и как се реже лук.

Това просто не е моето амплоа, не е и моята стихия. Зная, че някои жени успяват за един час да оправят дома си и да се чувстват комфортно, но за жалост не съм от тях. Аз не подреждам. Аз не чистя. Аз по-скоро разхвърлям. Живея в артистичен безпорядък, но в него има някакъв ред и зная кое къде съм сложила, похвали се певицата.

В интервюто си в ефир тя не призна, че си има чистачка, която се грижи за реда в дома й и която зарежда хладилника със сокове и леки продукти, а понякога дори готви, ако Илиева си е вкъщи. Но така или иначе, щом певицата не знае как се включва прахосмукачка и как се държи метла, няма начин да живее в пълна кочина и все някой трябва да се грижи за нея.

Мария обясни и че отпразнувала Свети Валентин сама с чаша вино в самолета, докато била на турне в САЩ и Канада и нямала специален човек до себе си. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *