Любо Нейков ще си реже вените

Любо Н голямаЛюбо Нейков страда от разширени вени, а излишните килограми сериозно задълбочили мъките му.

Актьорът  се принудил да търси най-добрия начин за отърваване  от болките и дискомфорта.  За да може да стои прав по-дълго време и да не му се налага постоянно да търси място къде да седне и да отмори, Любо  решил да си направи  операция с лазер.

Много често по време на снимки той търси къде да седне, виждали сме го как всяка свободна минута я използва да си почине, защото краката му са подути и явно наистина му е  дискомфортно.  Видно е, че многото  килограми  си казват думата и това сериозно наднормено тегло, съчетано с липсата на каквато и да е физическа дейност и упражнения, не се отразява  добре на състоянието на краката му. Изпъкналите му вени направо прозират през чорапите, стават все по-големи и надути  и това го кара да се чувства неудобно и вечно да е уморен и задъхан, твърдят от екипа на шоуто.

Нейков много се притеснявал, че състоянието му може да се влоши, тъй  проблемните места на долните му крайници започнали да посиняват, а гледката била грозна.

Не само разширените  вени създавали проблеми на актьора. Килограмите му го карали да се обездвижи принудително, защото буквално трудно премествал туловището си от една точка до друга, а прекалената консумация на мазни и висококалорични храни се отразили и на кръвното му налягане и той всяка сутрин гълтал по шепа хапчета, които да намалят пулса и налягането му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IeGnpfEfRCI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *