Шок! Танцьорът Месечков бил отгледан като момиче от майка си

Наско чинияНе генът или модата да си различен са причината за  двойната се*суална ориентция на танцьора Наско Месечков. Той е класически случай от дебелите книги на Фройд и за това е виновна собствената му майка.

Тя го  обличала в момичешки дрешки, а в гардероба му  преобладавали в розови и червени ризки и пуловерчета.  Този факт  никак не се нравел на момчето, то то нямало думата. Майката твърдяла, че тези цветове му отиват, защото е мургав . Месечков, обаче внимавал да не ядоса майка си, защото гневът й бил пословичен  и безропотно се съглсявал да носи купените  му дрехи.

В крайна сметка жената упорито твърдяла, че човек трябва да е разкрепостен, да носи каквото му отива и нищо лошо да се комбинират тъмни джинси с розова тениска, а косата да се оставя малко по-дълга. Затова продължавала да пълни гардероба на отрочето си по свое усмотрение. След което пък съзряла таланта му и го насърчила да стане танцьор.

Професионалният танцьор сам разкри своята  се*суалност и обясни, че е спал  с представители и на двата пола, но повече го влечат жените, иска да се ожени, да създаде семейство  и да има деца.

Във ВИП Брадър Наско не се чувства на мястото си, по-тих е от мушичка, крие се по ъглите, често остава сам и не крие, че с удоволствие би се махнал, но само ако го номинират.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cm2dPkaT8Is

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *