Камелия Тодорова: Като няма мляко, направете по една св*рка на мъжете

Камелия хапчета за младостНевероятна рецепта за справяне с продуктовата криза даде Камелия Тодорова в ефир.  Когато Кучкова и Зорница Линдарева се размрънкаха, че няма мляко, певицата бодро даде съвет.

Ами като няма – лесна работа. Взимате една филийка хляб, правите по една св*рка на мъжете, тъкмо са вече напръщяли и готови за доене, след което мажете получения материал на филията. И ще си имате им мляко и всичко.

Момичетата така зяпнаха, че останаха с отворена уста. Гадост, разпищя се едната, перверзия, додаде другата. Дори Кучкова, която заяви, че сутрин закусва с*кс, беше отвратена от идеята за мазането на мъжко мляко върху филия.

Тази жена не е добре, сподели тя със Зорница. Така го изцепи, сякаш всеки ден прави подобни неща, или поне в миналото си ги е правила. Дали и студентите си учи на същото?

Мартин пък се оплака, че като го видела в коридора на банята го прегръщала силно, както и останалите млади момчета. Направо настръхваме, призна той. Може да го прави просто така, майчински, ама никак не е приятно.

Изкуфяла е, заключи Зорница. Тя пък издаде, че Камелия носи със себе си цяла торба лекарства и непрекъснато се тъпче с хапчета. Оня ден случайно погледнах, тя пие и прахче, на което пише „Младост“, захихика моделката. Каква ти младост, ако я срещне по тъмно човек, може да се изплаши, разсмя се Кучкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2YZJecXjQBc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *