Ники Михайлов се изчишка на терена преди мача с Хърватия

Ники пикаеВратарят на националния ни отбор Ники Михайлов без никакви притеснения се облекчи на моравата по време на тренировка.

Националите се бяха събрали на тренировка в Правец заради утрешния мач с Хърватия и известният ни спортист бодро се запъти към края на терена, следващ зова на природата. Не че наблизо не бяха съблекалните и тоалетните, но друго си е на тревата, където след малко ще се търкалят колегите му, а може би и самият той.

Преди това вратарят свали ръкавиците си, поразмачка съответния орган, за да го приведе в бойна готовност, обърна се с гръб към другите и шумно изпусна бойлера. Те пък покорно го изчакаха и никой не се възмути. Явно това си е  навик на Михайлов, а може би е обичай на всички футболисти първо да си препикаят терена.

Коментарите към неочакваното видео, снимано от екип на ТВ7, бяха доста разнородни. Повечето от мъжете питаха – е и какво от това, какво толкова. Жените пък бяха погнусени, че футболистите където играят, там и пикаят и са пълни прасета.

Появиха се и размисли   и предположения, когато Ники е с Алисия, тоалетната ли ползва, или мивката. И дали тази в банята, или направо в кухнята. Някои пък съжалиха, че видеото е снимано в гръб и   не са могли да видят размера на мъжкото му достойнство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8l1TCJ5QZ4c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *