Щерката на Боби Михайлов се тунингова

Боби Михайлов ще бере големи ядове с малката си дъщеря Елинор. Макар да е само на 14 години, тийнейджърката вече е преминала през няколко, макар и малки процедури за разкрасяване, информират осведомени.

elinor

До неотдавна най-малката от трите отрочета на шефа на БФС блестеше повече с чар, отколкото с особена красота. На визия момичето се е метнало на майка си Мария Петрова, но някои черти на лицето е наследило и от баща си.

До миналата година Елинор била ученичка в столичната 22-ра гимназия. Но семейство Михайлови стигнали до извода, че средата не се отразява добре върху възпитанието на дъщеря им и там тя не може да получи най-доброто образование у нас. Затова я пратили да се учи в Испания.

От много сигурен източник се разбра, че от няколко месеца Елинор е в Барселона, където я наглеждат мениджърътelinor1 Лъчо Танев и съпругата му Петя.

Въпреки тяхната опека Елинор, която от малка е с чепат характер и науми ли си нещо, го прави, през главата на родителите си решила да се поразкраси. Тийнейджърката уплътнила устните си с хиалурон, като според запознати това станало със знанието на любимия й батко Николай Михайлов. Мълви се, че резервният вратар на италианския „Верона“ спонсорирал естетическата интервенция в клиника в Барселона.

Далеч от родителския контрол опърничавата девойка зарязала и спорта. Допреди да замине за Испания, майка й Мария я принуждавала по няколко пъти на седмица да тренира тенис на корт. Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика я записала да спортува едва петгодишна, но с течение на времето се убедила, че от Елинор голям спортист няма да стане. Затова настоявала детето й поне да спортува за здрав дух и здраво тяло. В Барселона обаче Елинор се отървала от тренировките под предлог, че учението й е трудно и не смогва да го съчетава и с тениса.
Липсата на спорт се е отразила и върху фигурата на наследницата на спортното семейство. На последната им обща снимка, която батко й Николай публикува във фейсбук, г-ца Михайлова е издула бузки. В Барселона, където никой не я познавал, Елинор не се притеснявала от подмятанията, че е по-пухкава от връстниците си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *