Щерките на Стоичков вършеят из заведенията в София

Малката дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков – Христина е решила да овършее всички заведения в София. Тя върлува по дискотеките със сестра си Мика и вкусва удоволствията на столичния нощен живот.

Момичето признава, че това му харесва и съжалява, че ваканцията му е толкова кратка. Христина учи в Америка и си е дошла на гости и на купон. Купонът е денонощен, а двете сестри планирали да отскочат и до морето. След тях се влачели куп обожатели, но кръстената на баща си щерка нямала тук сериозна връзка, защото в Америка я чакало сериозно гадже. Момчетата обаче падали сразени, като научели кой е баща й и били готови да й дарят цялата си любов.

Христина няма никакво влечение към спорта. Стоичков я учел като малка да играе футбол, но тя се оказала безнадеждна на терена. Спортува по малко от почти всичко и бързо се отказва. Същата съм, като дъщерите на Марадона, шегува се тя. Тя имала влечение към точните науки и бизнеса, но голямата й мечта била да стане мениджър на голям футболен отбор. Вероятно като порасте достатъчно тази мечта ще се замени с друга, но Камата се радва, че момичето все пак има някаква връзка с футбола, макар и засега само във въображението си.

Една от най- близките приятелки на Мика в България е певицата Теодора. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.