Мика проговори: На Аръков не му става!

Мика Иво АрМика Стоичкова защитава в мрежата Иво Аръков, но пред свои познати  сипела огън и жупел срещу него. Щерката на Камата,  не прощавала лесно и  жестоко обиждала всеки, който я нарани,  твърдят нейни приятели.

Малко преди да отлети за Маями, Стоичкова се напила яко на партито по случай заминаването й. Във вихъра на купона Мика се разпалила и  започнала да разказва пикантерии около интимния си живот с актьора, а думите й направо втрещили околните.

На Иво му е голям, хубав му е, но не му става. Каквото и да направя , ако ще да му бая и цяла нощ, да го стимулирам всякак, да му се моля като на поп, но не ще и не ще.  Рядко му се случваше да може, но пак не докрай. Се*сът  беше мираж във връзката ни, иначе много се уважавахме, разказвала като за последно Стоичкова.

Проблемите им в леглото била една от причините двамата  да се разделят. Те решили да запазят това в тайна, тъй като и двамата щели да попаднат под обстрела на медиите- Аръков, че е импотентен, а Мика, че е ходила с мъж, който не я задоволява цяла година, единствено заради имиджа си.

Запознати разкриват, че и певицата Мария Илиева имала подобни проблеми, но тя много бързо изхвърлила актьора от живота си. Евгени Минчев  пък разказа в къщата, че тя и  Аръков били само приятели, гушкали се, но до по-сериозна  интимност не стигнали.  Ако слуховете за двете несполучливи връзки се окажат верни, ще се потвърди версията, че Иво всъщност си пада по мъже.

А Евгени Минчев има усет кой какъв е, затова и се пусна на актьора и го обсипа с ласки, но заради камерите или по друга причина, Иво го отблъсна и го остави облян в сълзи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *