„Денсинг старс” прецака Мика Стоичкова в зловеща драма

Продуцентите минаха метър и не дадоха на Христовата щерка и една стотинка хонорар

Мика Стоичкова в Денсинг Старс

Мика Стоичкова кърши снага в „Денсинг старс“ без хонорар. Щерката на Камата много искала да участва в танцувалното шоу и сама се предложила на продуцентите. Тя няма ла никакви финансови претенции към екипа. Парите не са проблем за богаташката наследница и хонорарите на останалите звезди са дребна сума за нея.

Другите випове са пазарят за суми, започващи от 20 хил. лева. Разбира се, най – голямо възнаграждение ще получи шампионката по фигурно пързаляне Албена Денкова. След катастрофата причинена от приятеля й Максим Стависки, двамата се скриха в Русия. Това ще е първото публично появяване на Албена в подобно риалити у нас след инцидента. Продуцентите са я убедили срещу хонорар, надвишаващ 30 хил. лева.

Мика изобщо не се блазни от такива хонорари. Наскоро баща й хвърли около пет пъти повече, за да открие Стоичкова собствена модна линия. Наследницата планира да живее в САЩ и да развива бизнес там заедно с гаджето си Иво Аръков. Когато чува за старта на „Денсинг старс“, Мика веднага решава да се пробва.

Тя опитва да набута и гаджето си актьор в играта, но той има договор с БТВ заради участието му в сериала „Фамилията“. Мика може и да участва без пари, но успя да забърка скандал още преди старта на предаването. Тя поставила условие да е в тандем с най-добрия танцьор – Атанас Месечков.

Екипът решил той да се изяви със сексапилната жена на Косъма и бивша любовница на Иво Карамански – Нели Атанасова. Затова и Мика била бясна, че няма да танцува с него, с което шансовете й да стигне напред в шоуто значително намаляват.

http://www.youtube.com/watch?v=m7-WnpzIvjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *