Щерката на Христо Стоичков хапва кучета и котки

Потресаващо признание на Малката Кама

Христо Стоичков и Мика
Христо Стоичков и Мика

Мика Стоичкова обожава да похапва пържола от кучешко месо, призна самата тя преди ден. Потресаващата ѝ любов към екзотичните храни датира от времето, когато баща ѝ Христо Стоичков играел в японския „Кашива Рейсол” и цялото семейство живеели в страната на изгряващото слънце.

Когато Мика Стоичкова била на 12 години, всички решили да отидат на ресторант, за да се насладят на традиционната японска кухня. Къде разбрали какво пише в менюто, къде не разбрали, но поръчали някакъв деликатес. В миг пред тях се засуетили цяла тумба с готвачи, които поставили върху масата сурово месо и започнали да го приготвят пред очите им.

Мика Стоичкова обича кучешко месо
Мика Стоичкова обича кучешко месо

Фамилия Стоичкови останали впечатлени от приятния вкус на мръвките. Малко по – късно обаче настъпил истински шок, когато главният готвач ги попитал на английски харесало ли им е кучешкото месо.

„Когато разбрах, че съм яла кучешко месо се разплаках неудържимо, защото тогава аз самата си имах кученце и много го обичах. Цяла седмица ревах от мъка по животинчето и си представях, че лоши хора искат да изядат и моето кученце. Въпреки това споменът ми от вкуса е прекрасен и когато ми се отдаде възможност не пропускам” – сподели Мика Стоичкова.

Този случай обаче оставя дълбок отпечатък в съзнанието на тогавашното дете и към днешна дата Мика Стоичкова предпочита да се храни почти изцяло с постни ястия. Откакто е в България обаче започнала да качва килограми без да има видима причина за това и сега е на диета за отслабване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OALI9HVHELM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *