Щерката на Ива Екимова с Шокиращи Разкрития за Майка си! Виж Тук!

Дари и ИваДъщерята на Ива Екимова – Дара, от Дими от „Сленг“ направи кошмарни разкрития за майка си.

Хлапето бе натикано да заработи някой лев в „Черешката на тортата“ – детския вариант, и най-вероятно ще бъде кастрено от мама заради голямата си уста.

Ива силно се месеше и при покупките и при готвенето, командваше момичето на всяка крачка… но то не й оставеше длъжно!  Когато тя спря на пешеходна пътека и започна да се усмихва на преминаващите пенсионери и да твърди, че трябва да сме позитивни, Дара измърмори: „Мама е позитивна само пред камерите. Само някой да можеше да я види, когато не я снимат…“.

След това разкри, че майка й не готви вкъщи, затова и двете са взимали рецепти от интернет. Допълни и че не понася професията й и никога не би станала пиар. Че много вечери остава сама, понеже майка й е все по някакви събития и отдавна е свикнала да няма никой вкъщи след смрачаване.

Дара е на 14 години, но от една вече си има гадже и Ива нямала нищо против. Първата ми целувка беше на 13 години, призна гордо наследницата на Ива.

Ива се опитала да я отдели от простосмъртните и да я обучава в частно училище, но на момичето не й харесала снобарията на останалите ученици. „Говорят само за пари, тоалети, гримове, ваканции, частни самолети, хвалят се с имането на родителите си и не приемат никой, чиито родители нямат милиони в сметките си. Празни приказки, празни разговори, надувки, скука…“, завърши момичето.

Явно и в“Черешката на тортата“ настъпи пълна скука, след като известните възрастни свършиха и в предаването влязоха децата им. Освен Дара, тази седмица ще готвят  Майки на Деси Слава, Аглая  на Мая Бежанска, Михаела на Бони и  Ясен, лъчезарният малчуган на певицата  Йоко Заахариева.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *