Шокиращо! Николета Съблече и Дъщеря си, Двете Позираха Голи (СНИМКИ 18 +) Виж Тук:

Николета Никол тенескиНиколета Лозанова и щерка й цъфнаха на снимка  чисто голи, седнали  в джакузи с много пяна.

Плеймейтката, която рядко се снима облечена и повече залага  на топлес фотографиите, е решила да даде урок на дъщеря  си  по позиране без дрехи. Явно счита, че Никол е пораснала достатъчно, за да показва тялото си в предизвикателни сесии и още от детската градина да поеме по пътя на мама.

Двете уж срамежливо са застанали с гръб към обектива, но от кадъра  става ясно, че майка и щерка са влезли в джакузито напълно без дрехи и позират с оголени гърбове. Кой стои зад камерата, която ги щрака, не е ясно, но със сигурност Николета се е развявала пред него по организъм и има кадри, които няма да видят бял свят.

Снимката взриви социалната мрежа, заради Никол.

Всички са свикнали да гледат Николета без сутиен, без гащи, разчекната, съблазнително надупена и във всякакви пози на ръба на порнографията, но включването на момиченцето ядоса дори фенките на Лозанова.

Едно е тя да се чекне гола, или по бански, друго е да включи четиригодишната си дъщеря в сесията.

Майки наддадоха вой и попитаха къде е Агенцията за закрила на детето и няма ли най-после да се намеси. Те попитаха какво прави невръстно момиченце в откровено еротичен фотос.

Николета Никол голиНа всички отдавна е ясно, че Лозанова прави от Никол свое копие. Майка и дъщеря се обличат  с едни и същи дрехи, а Лозанова вече направи детето си и модел, който дефилира безропотно по подиума, представяйки съвсем не детски тоалети. Още преди половин година амбициозната майка показа как води детето си на солариум, нещо доста опасно за такава възраст, демонстрира и как двете посещават фризьор, който боядисва и къдри косата на малката, и маникюрист, който оформя ноктите й.

Хлапето отдавна няма нормално детство и самовлюбената му  майка е решила да го прави звезда.

Звезда – добре! Но няма ли детски звездни занимания от рода на пеене, рисуване, спорт, танци, питат се бг. мамите.

Да си съблечеш четиригодишната дъщеря гола и да я накараш да позира, не е звездомания, а болна амбиция, която вреди на хлапето, категорични са жените.

Мястото на Никол е в детската градина, на детските площадки и кътовете за игра.

Не гола в джакузито, пред обектива!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *