Грешка или нарочно? Галин Позира Без Бански на Гей Плаж! Виж Тук:

Галин рекаНашумелият през последните  години фолкаджия Галин  пусна нов видео клип.

Лентата е към песента „На Египет фараона“, където му припява Азис.

Във видеото най-смело и безразсъдно,  добричлията се е цамбурнал във водата сред камъша в устието на река Хаджийска. Навярно нито той, нито режисьорът знаят, че в реката някои близки хотели от Слънчев бряг изхвърлят тайно част от фекалните си води. А мястото е известно не само на запалените риболовци, които почти нищо не улавят там, но и на любителите на по-екстремни усещания, като гей любов.

Денем край близките дюни, далеч от погледите на обикновените плажуващи, се събират любители на голата мъжка плът – предимно мъже. Там се намира неофициалният нуди плаж на Слънчев бряг и всички мераклии да веят прелести и да показват голи дупета се събират тълпят чак от другия край на комплекса.  Някои само се пекат, както ги и майка родила, а други се оглеждат внимателно в налягалите, или разхождащи се голи мъже, за да си изберат породист екземпляр за бърза любов.

За целта те се усамотяват в близката горичка и се отдават на низки страсти и мимолетно животинско съвокупление, а след като удовлетворят похотта си, се връщат на дюните да поработят и над тена си.

Най-вероятно тази подробност не е известна на Галин, а ако я е знаел, то избора на точно този плаж прави клипът му доста многозначителен.

И без това за ориентацията на младата фолк надежда се говорят доста неща, като според най-упоритите слухове той също си пада по мъжки лески.

Клиповете му се финансират от богаташи, които едва ли го правят заради хубавите му очи.

Под сурдинка се говори, че е имал връзка с бизнесмен и дори с политик.

Но тъй като никой папарак не е успял да го щракне в непристойна поза или в съмнителен контакт с лице от собствения му пол, засега певецът се води хубав мъж, който си има фенки, готови на всичко за него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LcRkDWBn8dY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *