Моника Валериева Призна за Божинов! Виж Тук:

моника апартаментMoниĸa Baлepиeвa най-после събра смелост  и пpoгoвopи зa oтнoшeниятa cи c Baлepи Бoжинoв и Hиĸoлeтa.

Писна ми да съм в епицентъра на скандала, когато изобщо нямаше такъв, каза плeймeйтĸaтa. С Николета не сме първи дружки, познаваме се, но не сме близки. Това обаче не е причина да скоча в леглото на мъжа й. Аз женените ги избягвам, за да не стават скандали, пък и не е редно, според мен. Има достатъчно свободни мъже, ако се чувствам самотна.

Моника издаде, че Baлepи Бoжинoв caм cи пycнaл cлyxoвeтe, че е спал с нея. Двамата с Моника се виждали няколко пъти преди това в обща компания, а футболистът я набелязал като многообещаваща хубавелка и решил да я използва. Не в леглото си, а с цел отмъщение. Тогава с Николета били скарани и той накарал свои приятели да повярват, че Валериева е новата му любовница!

В началото ми стана забавно, призна Валериева. Такъв известен мъж да ме хареса, че и да разказва, че е бил с мен… Забавлявах се от реакциите на приятелките си, които дори ми завиждаха. Отричах, разбира се, но те не ми вярваха и твърдяха, че съм много потайна и пазя репутацията си.

В един момент обаче нещата излязоха извън контрол. Медиите гръмнаха за несъществуващата ми връзка, всички ме сочеха с пръст като разбивачка на чужди семейства, а на мен не ми даваха думата да се оправдая. Дори най-близките ми не ми повярваха, че между мен и Валери интимен контакт не е имало! Само родителите ми бяха сигурни, че са ме натопили.

Още тогава исках да скоча и да кажа каква е истината, но никой не ме слушаше. Валери беше много известен и вярваха на него, не на мен. Не можех да се боря с огромната медийна машина, която вече ме беше заклеймила.

Бях много разтърсена, много шокирана…, но приятели ме предупредиха, че е по-добре да мълча и да изчакам скандалът сам да затихне. Ако бях продължила да отричам, накрая всички щяха да ме мислят за виновна.

Така и стана. След половин година мъки, след срама, който изживях, след паническите атаки, които получих, все пак ме забравиха.

Сега вече казвам с чиста съвест – никога не съм била с Божинов и даже не го харесвам като мъж. Не е мой тип!

Не харесвам и футболисти по принцип. Край тях винаги има скандали. Избирам си приятели, които са далеч от тези среди, категорична е плеймейтката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/UtlUA7B6nXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *