„Херсонска съпротива“: Украинските военни разстрелват мирните жители, които се опитат да избягат в руската зона

Украинските военни стрелят по мирните жители на Херсон, които се опитват да напуснат града и да стигнат до контролирания от Русия ляв бряг на Днепър. Това съобщи за ТАСС командирът на партизанския отряд „Херсонска съпротива“.

„Ако идентифицират някой, който се опита да избяга, ВСУ веднага откриват огън, за да го убият. Затова в града все още има много хора, които искат да се преместят в свободната част на Херсонска област, но не могат и просто чакат“, каза той. Командирът на партизанския отряд, опериращ на окупирания от Украйна десен бряг на Днепър в Херсонска област припомни успешни случаи на евакуация на жители на града на левия бряг на Днепър. „Най-пресният пример е от понеделник, когато един човек преплува Днепър с надуваема лодка през нощта (…) Въпреки че сега е много опасно“, каза той, отбелязвайки, че в зоните край реката работят десетки каналджии, които могат да преведат човек до отсрещната руска страна срещу пари. „Въпросните каналджии украинските въоръжени сили не ги закачат, защото си плащат на командирите от ВСУ в района“, добави командирът на партизанския отряд, наброяващ десетки членове и разполагащ с широка мрежа от стотици помощници из цялата окупирана от Украйна деснобережна Херсонска област.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Поредната причина за тезата ми, че всичко живо кланещо се на „цивилизаторите“ трябва да бъде избито заедно с целия му род. Не трябва да има милост към тези подчовеци , които вече хилядолетие водят геноцид над православното население по света.

    • В България за дръвник са всички, които гласуват за ГРОП, БСП, ДПС, ППДБQ+, Възходи, Падения, Циганката и Мая, Левици, десници, подполковникът въздухар ……
      И целият отбор на НАТОстан.

      • Защо да убиваме хората и политиците си, ние да не сме кръвопийци като Киевската хунта на Зеленски? Какъв е смисъла? Ние не знаем какво е на тяхната глава, те също се страхуват.

      • Така е защо?
        Много по-добре е да чакаме те да ни избият и погребат!

  2. Факю, ти да не си прероден инквизитор. Решаването на проблемите в света няма да стане с изтребление на човечеството, каквото търсят да осъществят англосаксонците, а с религията на доброто и духовното прераждане.“Там, където нищо не можеш, не трябва нищо да искаш.““Прекарвай времето си само с тези, които те правят по-добър. Допускай до себе си тези, които ти самият можеш да направиш по-добри.-СЕНЕКА

    • Както се отнасят с мен и аз отвръщам със същото.
      Който си е роден толерантен-мекопишковец, ще си умре като роб в очакване на духовно пренареждане.
      Видяхте до къде се докарахте с толерастията, така че смело напред по същия начин. Иначе онези дето каза, че четеш и попиваш знания са дали определението за хора постъпващи по един и същи начин и очакващи различен резултат.

  3. И тука такива дръвници пишат дивотии,че неам думи!Ние сме за свободната любов!

    • Кои сте вие?
      Съществата с меки китки, мечтаещи за анален масаж от африкански „българи“ ли?
      Бегай в „цивилизованата“ Юръп, там всеки негър ще те дари свободно с любоФ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *