Публично! Бежанци Се Гавриха Сексуално с 36 Жени в Швеция! Блудствали и с 12-годишни момиченца! Виж Тук:

бежанци гавра36 момичета на възраст между 12 и 17 години станаха жертва на поредното публично сек*уално насилие от мигранти.

Това станало  на известен  шведски музикален фестивал в град  Карлстад в петък и събота вечерта.

Фестивалът бил традиционен и дългоочакван – всяка година там ходели меломани от цялата област, веселили се, пеели  и танцували, а входът бил свободен.

Групи от ученички, най-малките от които били на по 12 години, също отишли да слушат музиката от откритата сцена и да потанцуват. Всички били със свои по-големи роднини – сестри, приятелки, братовчедки, но в тълпата някои се изгубили. Останали по две-три, когато били връхлетяни от непълнолетни мигранти от близкия интернат.

Момчетата се били промъкнали през входа, но не да слушат рок и поп музиката, която им била непонятна, защото нямало маанета, а да погледат разголени девойчета.

При толкова много непокрита плът /девойките били с тесни дънки, къси полички и къси блузки с голи пъпчета/ арабите се разгорещили и започнали да пускат ръце на момичетата. Те нахално ги опипвали, щипели ги, опитвали да им бръкнат под полите или в деколтетата.

Когато момичетата се разпищявали от ужас – нахалниците се премествали към друга групичка.

Той ме натисна и ме целуна насила, казва отвратена 12-годишна ученичка.

бежанци изнасилванеДруга обяснява как мургав младеж започнал да търка тялото си в нейното, застанал зад гърба й. Трета пък едва не била повалена на земята, докато момък се кълчел насреща й в ритъма на танца и я избутвал към стената. Някои направо били опипани по гърдите, а други нащипани по дупетата и бедрата.

Добре е, че момичетата подадоха жалби, каза полицейски инспектор. Това показва, че те имат вече изградена нетърпимост към насилието.

Ами браво!

Хайде да си скрием главите в пясъка и да хвалим девойчетата, че си градят нетърпимост и не искат да ги опипват като стока, вместо да видим проблема в истинската му светлина.

Щом младежите живеят в интернат, там би трябвало вече да са ги научили как да се държат на обществени места. Е, да, ама не!!!

Няма нито един арестуван за гнусните гаври в Швеция, случаят отново се замазва, а насилниците са под 18 години, така че по закон не носят сериозна отговорност. Освен това не са сварили да изнасилят нито едно момиче, а само са блудствали с тях грозно и непристойно.

В Швеция бе жестоко изнасилена и после заклана доброволка, която носела храната в център за бежанци.

Този случай стоя два дни в медиите, след което също беше покрит.

В старите демокрации в ЕС сякаш се страхуват да признаят, че имат големи проблеми с бежанците и замитат всичко под черджето. Изнасилвания, убийства, гаври, зверства…

Големите хуманисти и човеколюбци са готови да изколят и насилят дъщерите им, само и само да не си признаят, че допускането на такива тълпи от бежанци на Стария континент беше грешка, защото никой не е в състояние да интегрира пълчищата мюсюлмани – именно заради бъг в системата на религията им.

Напротив. Съвсем нскоро ще се наложи на самите европейци да се интегрират към мюсюлманските си гости, като им доставят „чиста“ храна без свинско за тълпите, като им строят джамии, като им осигуряват молитвени домове и като ги дундурят като търтеи по лагерите, защото те не искат и да работят.

Англия първа усети опасността и гласува за излизане от ЕС.

Австрия, в която бежанци изнасилиха осемгодишно момченце в съблекалня край обществен басейн, а студентка бе изнасилена от трима мигранти в тоалетна на гарата, също се кани да прави референдум.

Чехия отдавна заяви, че нахлуят ли насилствено орди по заповед на Меркел в страната, също ще излезе от съюза.

Само Германия продължава със същия необясним мазохизъм да приема нови и нови тълпи от всички страни и там мигрантите вече са милиони.

Нима Меркел е решила да затрие ЕС?

Явно да.

Но кой й е наредил?

Говори се, че заповедта е на един черен мъж, който е наредил от Бялата си къща в една голяма задокеанска страна.

Да! Единствено САЩ имат интерес да видят ЕС на колене! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *