Шок! Валери Симеонов участвал в индийска сапунка! Вижте откровенията му!

Вицето Валери Симеонов или не се приема насериозно, или взима българите за канарчета.

Поредната му  изцепка бе в предаването „Здравей, България”. Когато плахо и раболепно бе запитан наистина ли участва  в трафика на мигранти , той се запени и нарече въпроса нелеп, а замесването му в далаверите –  „индийски филм“.

Това сега ще го превърнете в сапунка без край, смъмри той журналистите. Аз съм патриот! Как така изобщо на някого ще му хрумне, че ще участвам в някакви си трафици, с някакви хора, които изобщо не познавам, размаха пръст той.  Това коя серия е? Докога ще ме питате? Казах веднъж не и това е достатъчно. И всички трябва да го запомнят!

Омръзна ми мотела, та мотела! Телевизия СКАТ! Апетити към някакви си хотели! Преминахте границата и въртите едно и също! – разяри се той-

Водещите почти се засрамиха, че не са запомнили отговора на вицепремиера от първия път.

И все пак, с отчаян опит да покажат професионализъм, те запитаха защо неговата съпартийка Анелия Велева която е обвинена в участие в група за трафик на мигранти, в началото бе пусната от ареста, а после отново опандизена.

Не съм търсил контакт с нея, последният ми проблем в момента е тя! – наостри се вицето. Анелия Велева бе абсолютно лоялна към нас и си подаде оставката. Вече не е член на НФСБ!  Нека да не превръщаме случая с нея също в индийски филм!

Ама то много филми станаха, господин Симеонов и все индийски!

Няма как хората изведнъж да забравят, че имате мотел до границата, пълен с гранични полицаи, чиито нощувки и храна се плащат от държавата. Че лично вие махнахте обществените поръчки за строежа на оградата и сложихте близка фирма да го прави. Че хора от същата тази фирма се оказаха и трафиканти. И на всичкото отгоре активисти на вашата партия са навътре в схемата.

То и на нас ни писна от сапунките.

Включим телевизора и едни и същи герои се изказват по всякакви въпроси – от цените на храните, през чинията на Бузлуджа, та чак до международното положение. Сменяме канала, но там пак те! Ако съвсем няма пряко предаване, излъчват повторение.

До гуша ни дойде от едни и същи герои, на второ място от вас! Първото го знаете на кого е!

И много искаме в България да започне да се излъчва друг политически филм.

Без вас!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *