Шок! Валери Симеонов на прокурор за държавно предателство! Патриот или обикновен тарикат? Виж ТУК:

Патриот ли е Валери Симеонов, или е надянал маската на патриотизма за собствена изгода и за далавери?
Този въпрос си задават доста хора след събитията през последната седмица, а в отговора му е сигурен евродепутатът Николай Бареков , който пусна сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров с настояването да се  разследва група за трафик на мигранти, в която участва и  Валери Симеонов.
Сигналът се подкрепя и от  бившия депутат на Симеонов Димитър Байрактаров, който сам се отказа от НФСБ и то по време на предизборната кампания. Той беше на избираемо място в листите, но заяви, че партията е изневерила на принципите си, че няма нищо общо с патриотизма и е заприличала на ЕООД за лични облаги. Затова и напуска.

Според Бареков и Байряктаров престъпната група за трафик на мигранти не работи от вчера, организирана е отдавна, а   основните участници  заемат изключително високи постове в държавата. Един от тях е вицепремиер, има и министри и депутати.

Двамата изброяват в документа до прокуратурата цели четири случая, в които полицията е арестувала /по недоглеждане/ бусове с нелегални мигранти, но тези арести са прикрити. Не са се появили в нито една медия и обществото не знае за тях. Важно е хората да знаят, че спипването на такава група не е първото. И че е пуснат политически чадър и пълна информационна мъгла върху трафика с бежанци у нас. По-скоро върху тази част от трафика, която се извършва под шапката и закрилата на хората във властта, твърдят Бареков и Байряктаров.

Ние смятаме, че   има разперен политически чадър за потулване на тези случаи от група лица от властта, с цел набавяне на имотна облага, се твърди в сигнала.  Те настояват да се обясни от прокуратурата как така активистката от партията на Валери Симеонов Анелия Велева, която бе арестувана с поредната пратка мигранти, бе единствената освободена,  при това с най-ниска мярка за неотклонение – подписка. Ако е невинна, защо има наложена мярка? Ако е виновна, защо е пусната, а другите са в ареста? В подобни случаи понятие като „полувиновен“ няма! Или „полубременен“ например.

Цацаров е сигнализиран и за промяната на  Закона за обществените поръчки, направена лично от Симеонов, и така строежът на защитното съоръжение  се направи  без конкурс за фирми-изпълнители. Фирмите бяха избрани с участието на вицепремиера и е доста странно съвпадението, че точно с транспорта на тези фирми се извършва голяма част от  нелегалния трафик на мигранти. А дали е странно? –  питат те.

И без да сме прокурори, ще кажем – не.

Явно в страната ни работи добре организирана схема, в която фирми хем строят ограда, хем „помагат“ на бежанци да я прескочат, хем им осигуряват безпрепятствен транспорт.

У нас лицемерието е достигнало до такива префинени висоти, че политиците крещят по телевизията за правда и принципи, за борба с престъпността, а после четем за тонове суджуци, бусове с мигранти, тлъсти сметки в чужбина, хотели, мотели,скъпи любовници, имоти, вили, бронирани коли, че даже и държавна охрана, понеже някой ги заплашвал.

Как ще реагира Цацаров на сигнала този път?

Като друг път!

В България политиците са чисти като момини сълзи и престъпници сред тях няма.

Справка – Арменския поп!

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.ne

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. ШОК, СКАНДАЛНО, БРАДВА, СЕКИРА, ГЪДЕЛНЮЗ…..ФЕЙК НЮЗ )))

  2. nasata darjava se komandva edinstveno i samo ot diktatora borisov vsichki prestaplenia sa s blagosloviata i chadara na mafiota borisov i upravliavasta nezakonna grob

  3. Точно там е въпросът, че един подаден сигнал до разплутата Цаца, е сигнал хвърлен в кошче за боклук!

  4. Разбира се, че тоя мръсник трябва да бъде съден и да се скапе в затвора, но аз ще допълня още нещо.
    Докато в парламента съдбите ни се решават от милионери и начело им са пак такива, народът няма да е добре!
    Милионите не падат от небето, там няма печатница за пари! Парите се въртят – от нашите заплати летят стремоглаво към куфарите на такива като Вальото. Истината е, че светът, макар и много бавно, върви към промяна. Колелото на историята бавно, но неумолимо се върти и все ще дойде денят, когато няма да треперим за хляба и семействата ни няма да се разделят заради гурбет. Песимист съм, че ще го дочакаме, но поне това да е за внуците и правнуците ни…

  5. dojivoten zatvor za lajepatriota i karakachanov e sastia bokluk ako e ostanal malko patriotizam moje bi malko vav volen siderov toi otdavna preduprejdavase no mu izkluchvaha mikrofona i otdavna ne e udoben zastoto e prav

  6. Ako е вярно, то излиза, че тази група е изнасяла мигрантския боклук от България и аз не виждам нищо непатриотично в това.

  7. samo che srestu zaplastane po 1500 evro na kalpak otdelno za pasporti patrioti mafioti s kakvito se sabraha takiva stanaha deistvat kato za posledno zastoto nikoga niama da se vidiat poveche vav vlastta upravliavasti izmamnici

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *