Скандал! Излезе интимен чат на Галин с Мъж! Виж Тук:

Галин (1)Скандален чат този път не между Божинов и неговите котета, а между фолкаджията Галин и непознат мъж взриви мрежата.

Читател на сайта HotArena е изпратил скрийншот от скандален разговор на певеца, в който той се сваля с непознат  мъж. Двамата си разменят закачки, а на финала Галин  го кани да му дойде на гости в апартамента.

Мъжът уж свенливо  пита: „Какво ще правя у вас?“, а  Галин пише, че ще му каже, но не в мрежата и не писмено, а по телефона. Младежът охотно си дава номера и чатът спира за няколко минути, през които явно двамата си говорят и се уговарят кой какво ще прави и как ще го прави.

След няколко минути комуникацията в интернет се подновява, вече по-оживена и по-радостна и закачлива.
„ Е, видя ли,  не беше трудно да си го кажеш. Звучи страхотно. Само не каза теб какво  те кефи“, пише младият мъж и получава отговор: „Всичко. Ти само ела и ще разберем кой какво може  и до колко може“. Следват палави подмятания и  закачки и твърда уговорки за среща.

За какво си говорят двамата, е ясно. Може, разбира се, да се канят да се съберат и да си говорят я за футбол, я да играят шах… Но тези предположения са малко вероятни.

За се*суалната ориентация на Галин доста се пише, но нищо не може да се докаже със сигурност. Едни твърдят, че имал  гореща афера със собственика на известна фирма за мебели, който отделно му спонсорирал и клиповете.

Други го свързват с танцьора Атанас Месечков, но отношенията им били краткотрайни.

Галин се кълне, че е хетеросексуален и харесва само жени, но досега не е имал нито една сериозна връзка, а на снимките с жени се щраква само с фенки или платонични приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/o6nDY3m152k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *