Политик плаща на Николета Лозанова по 20 бона на месец за… любов!

Николета остарялаНиколета Лозанова е сменила таргета на мъжете, които харесва и от футболисти тя е минала на по-сериозни хора.

Най-новият любовник на плеймейтката не е ритнитопковец, а известен политик, който я харесал на светско събитие, а тя се отъркала като котка в краката му.

Говори се, че бил изключително важна клечка и със сериозно бъдеще. Точно той бил човекът, който глезел плеймейтката с луксозни подаръци и прескъпи екскурзии до разни далечни дестинации. А понякога отивал и с нея. Дори до Дубай заминали с малката Никол. Това личи от снимка, която Николета постна с социалната мрежа. На нея тя и дъщеря й хапват в ресторант уж сами, но на масата се вижда и трета чиния, солидно претъпкана с храна, със сигурност предназначена за мъж.

Освен подаръци и екскурзии, влюбеният политик давал в плик на Николета всеки месец по 20 хилядарки, за да си живее като царица, пък и за нейната преданост и добро представяне във връзката им, разказват близки до мургавелката.

Лозанова никога не се среща с бедни мъже, но този път е ударила джакпота. Въпросният господин не разчитал само на заплатата си като политик, а успешно въртял и няколко фирми. И буквално се къпел в пари.

Тя по принцип не се среща и с възрастни мъже, но този път преценила, че този си заслужава. Наближавал 50-те, бил галантен, знаел как да се държи с една жена и я глезел непрекъснато.

На фона на портфейла му, Николета си затворила очите за годинките и сега се фука с новото си гадже, но го прави дискретно, за да не разберат колегите му и да му се подиграват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/enuN5MxrC9g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *