Шок! Стоичков крие майчиния си скелет в гардероба

Стоичков голам„Аз майка нямам“ твърди Христо Стоичков, когато го попитат за родителите му.  Камата от години заобикалял   родния си дом и се правел, че такъв не съществува.

Той отказва да признае, че има майка, която дълго е отказвал да види и все още се прави, че тя не е на този свят, а той се е пръкнал от небето.

Причината е, че родителката  на футболиста имала от доста време сериозни проблеми с алкохола, пиела като за световно, пиела още от Световното през 1994  и дебнела  всеки удобен момент да поиска от известния си син пари за пиячка.

За да не бере срама на семейството, което го е отгледало, Стоичков преценил, че е най-добре да се преструва, че  родителката му изобщо не съществува и така да си спести въпросите за нея и нервите и парите, които трябвало да й дава.

Пълното му отричане  му от биологичните му създатели доста изненадало близките му. Майката си  била жива и здрава и започвала да пие още от сутринта, обидена от отношението на сина й към нея.

Подобни проблеми не се решават със загърбване и преструвки, че не съществуват. Ако Камата е добър син, ще се обърне за помощ към лекари, ще плати лечението и ще отърве жената от зависимостта й. Правейки се, че тя не съществува, той задълбочава проблема й още повече.  Може и да я настани в клиника, да я лекуват, да се грижа за нея. Той има толкова пари, че е срамота да ги стиска заради родната си майка, твърдят психолози.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UlczENWCP2o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *