Бащата на Диляна Попова: Клюките я разсипват!

Диляна коремчеБащата на Диляна Попова– Красимир, сподели с мъка, че дъщеря му и мъжът, от когото тя чака  дете, няма да успеят да отърват от клюките и злословията по техен адрес.

Медиите са се нахвърлили върху тях и буквално късат живо месо. Всеки ден се появяват какви ли не истории, какви ли не „разкрития“, които ги нараняват. Разберете бе, хора, дъщеря ми е бременна. Състоянието й е деликатно. Всяка сплетня, всяка статия кой какво направил в двойката, всяка измислица я наранява.

Красимир призна, че се е срещнал с Асен Блатечки, двамата са разговаряли и е много доволен, че той е изборът на дъщеря му за баща на бебето й. Видя ми се сериозен мъж, отговорен, каза ми, че ще се грижи и за Диляна и за бебето. Двамата се опитвали да съхранят своя собствен свят и любов  неопетнени и неомърсени, но все се намирал някой, който да пусне в него отровни стрели.

Постоянните клюки  съсипвали Диляна и се отразявали лошо  върху бременността й. Въпреки това тя намери сили и даде интервю, че явно е неизбежно да се появяват такива спекулации, защото и двамата са известни хора.

Събирам и последните си сили и се старая да се съсредоточа в бебето и бременността, да не обръщам внимание и да съхраня себе си, каза тя и напук на всички направи чаровна фотосесия с наедрялото си коремче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/t42La1R0dzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *