Ще се развежда ли Стоичков?

стоичковКамата и съпругата му Марияна са семейство цели 25 години. Напоследък обаче из публичното пространство се зашумя около евентуален  техен развод.

От няколко години отношенията между легендарният футболист и законната му половинка са в критична точка. Съпрузите дори вече не живеели под един покрив, шушука се из спортните среди. Семейството на Христо Стоичков на няколко пъти било пред разпад, но двете им дъщери няколко пъти спасили положението. Сега обаче нямало надежда нещата да се оправят и изглежда ще имаме поредния провален брак сред известните.

Камата вече направил решаващата крачка като подал молба за развод, доверяват запознати с личните дела на футболиста.

дваматаУпорито се говори, че причината за провала на семейството е извънбрачна забежка на Ицо с  журналистка от водещ столичен вестник. Откакто Стоичков прекарва повече време в България, след провала си като треньор, така бил засмукан от родния хай – лайф, че съвсем изоставил семейните си задължения. Феноменалният футболист често бил забелязван да палува из столични лъскави барове в компанията на засукани млади красавици. Съпругата му вече изобщо не се интересувала от забежките му, а предпочитала да си гледа спокойствието в Барселона, където семейството притежава разкошен имот в най- тузарския квартал. Марияна искала да е близо до дъщерите и да им помага с житейски напътствия.

Това не е първата тежка криза в семейството на Стоичков, така че може би двамата ще намерят отново път един към друг, надяват се приятели на звездната двойка.

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *