Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Евгени Минчев се разгони – нацелува и намачка Иво Аръков

Евгени МартинЕвгени Минчев явно се разгони от дългата суша в Къщата. След като се пусна на Атанас Месечков и на Мартин Мартинов и не го огря, той сграбчи следващата си жертва – Иво Аръков.

Актьорът, сварен неподготвен за толкова нежност и внимание, се остави в прегръдките му, заслуша се в нежните му слова и даже нямаше нищо против да бъде гален и целунат. Цялата вечер на рождения му ден представляваше една мъжка идилия и двамата дори си поплакаха на песента на Емил Димитров „Ако си дал“.

Сутринта лордът се събуди с лист в ръка, на който бе написан стих за Иво. Той му го прочете на глас, а актьорът се смути. Повечето слушаха с каменни лица, но някои се осмелиха да похихикат по ъглите.

И тъкмо идилията беше започнала да се развива с пълна пара, Аръков се усети какво става и то пред камери и заяви на Евгени, че е сто процентов мъж, хетеросексуален и не иска да участва в клоунади.

Ти ли ма! Ти ли, дето си известна единствено като любовник на две жени? – разпени се лордът и му заговори в женски род. Коя си ти, дето никой не те знае и познава? Някаква жалка артистка, която не е запомнена с нито една роля? Освен с ролята на гонителка на пари?

Аръков на няколко пъти го предупреди да спре да му говори в женски род и накрая избухна. Минчев му обеща, че като излязат от Къщата просто ще го размаже в жълтите издания.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Евгени Минчев се разгони – нацелува и намачка Иво Аръков

  1. Аз Отговор

    05.10.2014 в 13:33

    Нормален мъж просто щеше да му размаже физиономията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *