Шок! Сашо Майонезата пратил биячи на Иво Аръков да го разделят с Елен

Иво Аръков1Актьорът Иво Аръков е казал в полицията, че поръчител на побоя над него, който извършиха двама маскирани пред дома му, е  ексцентричният милионер Александър Найденов – Сашо Майонезата.

Това каза  столичен криминалист , присъствал на разпита на актьора след побоя. Алъков многозначително каза във визитката си, влизайки във ВИП Брадър, че ченгетата все още не са разкрили кои са биячите му и кое е предизвикало нападението срещу него.

Оказа се обаче, че той много добре знае защо е пребит, но не иска и не може  да обяви такова обвинение  публично, без да има железни доказателства.

 Аръков бе категоричен в полицията, че е пребит по поръчение  на Александър Найденов, който бил болезнено ревнив и го набедил, че сваля актрисата Елен Колева. Той настояваше ние да проведем разследването, без обаче  да ни даде никакви насоки. Нямаше  как да призовем г-н Найденов като заподозрян за побоя, ако той не е изрично посочен от жертвата си“, коментира полицейски следовател.

Истината е, че месец преди да бъде ступан,  Аръков често бе засичан в компанията на Елен Колева но на безобидни места в приятелски разговори и смях. Тя пък  все още беше приятелка на милионера. Елен Колева и Аръков категорично отрекоха, че имат интимни отношения и обясняваха пиенето на кафе заедно с факта, че са само близки приятели и колеги от Народния театър.

Явно продуцентите  „ВИП Брадър“ също са наясно с част от истината за побоя над актьора, затова ангажираха Сашо Майонезата в коментарно шоу към предаването с надеждата той да се изпусне нещо. Засега Найденов повече мълчи, но си личи, че е нащрек. Елен Колева също била поканена да участва в предаването, но отказала категорично , когато научила, че там ще участва битият заради пиенето на кафе с нея Иво Аръков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *