Евгени Минчев в най- срамното си интервю: Кой е Антон Дончев? Не пускам Валери Петров на свое парти!

evgeni-minchev-interviu

Евгени Минчев неизбежно присъства в медийното пространство от години – в момента като участник във „Вип Брадър“. Има обаче една негова изява, която той самият се опита да цензурира и да попречи да се появи на бял свят. Става въпрос за негово интервю от 2004 г. То е дадено за пловдивския вестник „Марица“. Но така и не се появява там. Причината е, че Евгени Минчев спира излизането на интервюто с помощта на лични контакти. Собствениците на „Марица“ пускат интервюто в друго свое регионално издание – в-к „Струма“, с надеждата да достигне до много ограничен брой читатели. Прохождащата по онова време жълта преса обаче, в лицето на вестник „Шок“, си го харесва и го публикува, без да информира притежателите на авторските права.

Защо обаче лорд Евгени Минчев решава да спре точно това интервю? Дали защото полуграмотния псевдо-аристократ, нарекъл се Лорд ъв Итън не знае кой е великия писател Антон Дончев? Дали защото никога не е чувал за романа „Време разделно“? Дали защото се гаври с интелектуалците ни, наричайки ги ограничени? Дали защото е попитан за първи път дали е гей? Прочетете и преценете сами:

– Има ли представители на родния хайлайф, с които да не се познаваш?

– Виждал съм се с всички, по тяхно желание, аз не съм им се натискал. Търсят ме за съвети относно облеклото, интериора на дома, заведението и прочие. Срещу заплащане, разбира се, аз нищо не правя безплатно.

– А има ли въобще роден елит?

– Наскоро участвах в предаването „Сблъсък“, където дуетът, който наричам „Недопитата чашка“ (Минчев визира водещите Иван и Андрей – б.а.)се опита да нищи темата. Мисля, че накрая аз излязох победител в спора, а тези момчета се доказаха като глупави и ограничени, търсещи подкрепите на масите. А студиото им беше пълно с разни аутсайдери и пъпчиви госпожички, които се стараеха през цялото време да ме осмеят.

– В предаването им ти се изцепи и за жертвите в Кербала, за което Слави те избъзика в шоуто си…

– Слави е манипулатор. Истината е, че примера с убитите войници го дадох, за да илюстрирам тезата си, че не трябва в новините да има само негативни неща. След това обаче бръснатият селянин (Слави Трифонов- б.а. )извадил изказването ми от контекста и хората, които не са гледали „Сблъсък“, останали само с впечатлението, че съм някакъв зловещ тип. Слави подвежда зрителите си и един ден те ще го осъзнаят.

– Ти гледа ли го това предаване?

– Никога не гледам предаването на Гологлавия. Разказаха ми го приятели, и то не много подробно.

– В това шоу Слави заяви: „Не зная колко гейове има в България, но със сигурност педерастите са много.“ Какво мислиш по въпроса?

– Крадецът вика дръжте крадеца. На всички е ясно, че Слави е един асексуален тип. Той не прави любов нито с жени, нито с мъже. Той е един евнух. След като си евнух, ти не можеш да задоволяваш нито себе си, нито някакъв евентуален любовник.

– Твърдиш, че Трифонов е сексуално немощен?

– Да, когато някой подчинява цялото си шоу на хомосексуализма и секса, значи проблемът е в него или в неговия редактор.

– Шегите му към теб на лична основа ли са?

– Мисля, че да. Чувствам злобата му. Удоволствието, което изпитва, хапейки хората, е много гадно. Това говори, че Слави има някакъв психопроблем. Големият му грях е, че лъже обществото. Издига в култ едни личности, най- вече себе си, и срива авторитета на други. Най- големите комплексари, които съм виждал през живота си, са Годжи, Слави и сценариста му Росен Петров. В енциклопедията за комплекси техните снимки са на първите страници.
А като заговорихме за книги, и аз ще напиша някоя и друга. Първата от тях ще нарека „Нашите любовни истории със Слави“. В нея ще опиша контактите ни през последните 10 години и ще има много пикантерии, бестселър ще е.

– Има ли сте общи любовници, така ли?

– Да, нашите любовни истории, но няма да кажа дали са с мъже или с жени, за да има изненада. Но истината ще се разбере. Не мразя Трифонов, просто ще напиша книгата. А той ме мрази. Най- пресният пример е, когато тоя селендур казал, че съм позор или педераст. Получих криза, загубих вярата в хората. Два дни не излязох от вкъщи, но преодолях всичко.

– Ти гей ли си?

– Това не е интересно. Защо все това ме питате? Защо не попитате, например шефа на „Кремиковци“ дали е гей?! Ето, и той напоследък е в обективите и предполагам, че е направил много по- педерастки неща от някои други хора.

– Колко любовници си имал и кога го направи за пръв път?

– Хората, с които съм спал, не са малко, към 100 човека са. Е, все пак съм на 41 години, сефтето ми беше, когато бях 13- годишен.

– Как гледаш на себе си?

– Възхищавам си се. И когато разбереш с какви хора се срещам, ще разбереш и какъв съм. Там, където ме приемат, Слави Трифонов е нежелан. Когато един човек е неителектуален и необразован, той няма и визия.

Доста представители на културата ходят неглиже облечени и не са с особени визии, нали не искаш да кажеш, че те нямат образование и култура?

– Те са по- скоро малко ограничени. Или само рисуват, или само танцуват…

– Ако Антон Дончев например се появи на твой коктейл семпло облечен и небръснат?

– Няма да бъде никога на моята маса и въобще на партито ми. Кой всъщност е този Антон Дончев?

– А Валери Петров или Радой Ралин?

– Също! Мен може да ме заинтригува само човек, който е стилен, толерантен и свободен към всичко. Може да си Антон Дончев, но трябва да изглеждаш много добре. Иначе кво кат си Антон Дончев, бил писал книги, ами добре.

– Но той е емблематична личност, написал е култовата книга „Време разделно“…

– И какво е казал полезно за българите с нея, мога ли да чуя? Нещо, което не знам може би.

– Преди време твоят конкурент Агент Иван Тенев те обвини в сервилничене пред силните на деня…

– Агент Тенев е лицемер, точно той пише за разни пикльовци, колко са велики, защото той взима пари от тях. И какъв конкурент може да ми е той, никъде не виждам негови рубрики. Аз творя една сериозна журналистика, която никой в България не може да прави на моето ниво. Ако видиш отблизо Слави Трифонов или Драго „Чая“, ще припаднеш, и идея нямаш за какво става въпрос.

– Какво хората все още не знаят за теб?

– Пука ми. Каквото и да не знаят, все ми е тая!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Лорде, ти нали живееше близо до циганската махала в Пазарджик. Със сигурно си отнесъл як рязан цигански още на 13 години. Ега ти кефа, който е изпитал чукащият те! Тясно дупе на 13-годишен педал!
    Мама ти очукана педалска!

  2. Поредния дегенерат рожба на българската „демокрация“.

  3. Да ви напомня, че Евгени Минчев е доиел от провинцията в София и започнал тук да си пробива път. Отначало като жиголо на една заможна дама. Тя го е вмъкнала в елитните среди и от там той започва кариерата му за да стане такъв какъвто е сега. Външно той прилича на джендър, но не мога да твърдя това тъй като нямам информация за сексуавната му ориентация

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *