Суперскандал! Жени Калканджиева към Венета: Не ме прави на евтина трътка!

Жени кавга ВенетаОпитът на Венета Райкова да направи в новото си предаване „Голямата уста“ Жени Калканджиева за мезе се увенча с пълен неуспех и огромен резил.

Жени беше извикана без предупреждение, че ще бъде в пряк ефир и то час след шока след влизането на Зорница Линдарева в Къщата. Тя обаче показа заведна смелост, само помоли камерите да я дават от далечен план, тъй като нито е облечена подходящо, нито гримирана за телевизионно предаване. Венета я застъпа още в движение и попита какво чувства, като гледа до себе си любовницата на Тачо. Чувствам леко съжаление, защото хората вътре я изолираха и не я гледат с добро око. Но ти я прегърна и даже я разцелува – посочи ехидно Райкова.

Направих го, за да покажа, че я приемам, за да я приемат и другите. Все пак три месеца ще живеем в тази къща, не е редно да се гледаме на кръв. Достатъчно конфликти тлеят отсега вътре, отговори Жени. Я си признай, че го направи лицемерно за пред камерите, атакува с рогата напред Венета. Виж какво, не се опитвай да ме правиш на евтина трътка – избухна шестата по красота в света. Няма да ти се получи  и ако продължаваш така, няма да ти отговарям. Искам равностоен разговор. Прегърнах я така, както прегърнах и ме прегърнаха всички вътре. Това, че е спала с мъжа ми, не значи, че трябва да й забия два шамара. Може би вие това предпочитахте? Аз съм възпитан човек. Достатъчно възпитан, за да се отнасям с всички еднакво.

Зорница не е виновна, че е била  с Тачо. Вината е в него, в мен, в нас. Щом едно семейство се пропука отвътре, щом има проблем, тогава се явява заместител да реши проблема. С две думи проблемът си е наш. Не е неин. И все пък я прегърна лицемерно, настоя Венета. Не! Ти водеш предаването си лицемерно и се опитваш да правиш сензация, вкарвайки свои мисли в устата на хората, сряза я Жени. Тя тръгна да си ходи, но Райкова я спря с порседните два провокативни въпроса – имала ли си интимни отношения с Мистър България 2012 Мартин, който е в Къщата и изневерявала ли си на Тачо това лято с друг. И на двата въпроса – не и няма да ти правя предаването и да слушам глупости, отряза е Калканджиева, а предаването наистина свърши претупано и без логигечен край.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *