Зорница Линдарева забърсала друг женен мъж след Тачо

Зорница изповедМного са се влюбвали в мен, аз в никого досега не съм била истински влюбена, каза Зорница Линдарева.

Не съм виновна и за Тачо. Запознахме се на детската площадка, той беше с Жорко, а аз с племенницата си. Децата си играеха, а той успя да ми вземе номера на телефона. После ми звънна и така се започна. Даже не го знаех кой е.  После нещата се стекоха така, че той се премести при мен заедно с Жорко и каза, че бракът му не върви в процес на раздяла са и аз му повярвах. После стана ясно, че не е съвсем така, но аз се бях само привързала към тях и не приех нещата трагично. Просто не исках да ставам известна в България по този начин – като любовницата на Тачо, но и това се случи.

Сега живея с друг мъж. Той също беше женен. Има две по-големи деца. Много мил човек. Остави семейството си и дойде при мен. Не мога да му се нарадвам просто. Връща се от работа, включва прахосмокучката, пуска пералнята и започва за готви. Даже ми изглажда и дрехите. Невероятен човек.

А влюбена ли си в него, попита шашнатата Вулева. Не знам, призна си моделката.  Все още съм млада, все още избирам, все още съм на кантар.

Тя призна, че се страхува от Жени как ще я посрещне. Жени е широко скроена. По-скоро се притеснявай как ще те посрещнат другите, каза й Албена и излезе истински пророк.

А мъжът, с когото живее Зорница е Малък Тошко.

 

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *