Милена Славова призна, че е обладана от духове

МиленаРок певицата Милена Славова призна, че има голама доза истина в твърдението, че била обладана от духове.

Тя заяви пред Милен Цветков, че винаги успява, когато се вслуша и когато се довери на необяснимата сила в себе си, която отдавна е осъзнала, че притежава.

Може да го наричате дух, може да е ангел-хранител, може да е всичко, но аз го усещам, каза уверено тя.

Винаги, когато попадна в дадена ситуация, в която трябва да се вземе сериозно решение, аз се вслушвам в този глас вътре в мен. И той никога не ме е подвеждал. Нито в желанието ми да стана певица, въпреки че баща ми не ми даваше, нито в желанието ми да бъда бунтарка, а после кротка съпруга и добра майка.

Тази сила в мен даже ми спаси живота на няколко пъти. Милена сподели, че преди години именно духът в нея я е спасил от ужасната съдба да пропадне в асансьор. Внезапно тя получила съвет да се качи до седмия етаж без да ползва асансьор. Било тъмно, било страшно и решила да пренебрегне гласа и да си повози до седмия етаж, но все пак се доверила на усещането си и с много мъки се качила пеша, въпреки много стълби и пълния мрак в кориборите. Малко по-късно съседка извикала асансьора и в това време той пропаднал в шахтата със страшен гръм и трясък.

Милена сподели, че същата сила я е накарала преди години да се върне в България и да отглежда детето си тук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *