Гала ще забременява ин витро на 47

Гала и СтефанВодещата на предаването „На кафе“ прави опити да забременее чрез метода инвитро, като използва с донорски яйцеклетки, издала самата тя пред приятелки.

47-годишната блондинка вече е на възраст, в която много трудно би могла да стане майка по естествен път, твърдят от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, където Гала се бори от известно време с репродуктивните си проблеми.

Забременяването с донорски яйцеклетки е единственият вариант за жените, които са навлезли в менопауза и не могат да произвеждат свои собствени. Този метод се използва най-често от жени над 40 години. Той е ползван и от Юлияна Дончева. Тази процедура има висока успеваемост поради това, че се използват яйцеклетки от млад, здрав донор , обясняват специалистите в областта. Гала ще използва яйцеклетка на друга жена, която е съгласна да й стане донор и доброволно й да дари шанс да роди дете на по-младият си мъж Стефан.

Стефан ще бъде със сигурност биологичният родител , а ролята на Гала ще е да може да износи бебето в утробата си, както направи нейна колежка, обясни лекар от клиниката.

В предаването си водещата стартира проект „Моето мечтано бебе“, чрез който прави реклама на клиниката „Д-р Щерев“ и ще помага на двойки, които имат медицински или друг пролем да се сдобият с наследник по естествен път. Начинанието й е хуманно , но и тя има и изгода от тази иначе благородна инициатива, твърдят нейни колеги, които знаели, че на нея ще бъде направено безплатно ин витро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *