САЩ – Терористична Държава № 1 в света

Женевската конференция за тероризма прие 1987г. декларация с 11 точки, определящи държавния тероризъм. До сега само САЩ отговарят на всички изисквания. По-долу са дадени клаузи от декларацията и примери, показващи тероризма в щатската държава.

1. Практики на полицейската държава, насочени срещу нейните граждани: наблюдение, разгонване на събрания, контрол на новини, побои, изтезания, фалшифицирани обвинения, масови арести, показни процеси, убийства.

Пример: Строго секретната програма за събиране на информация Призма.

2. Доставка от държава на ядрено оръжие до територията на други държави, до техните териториални води или до международни води.

Пример: Германия, Италия, Турция, Белгия, Холандия, Канада (приблизително 200 бомби B-61) и други американски съюзници (вероятно, въпреки официалното отричане от Япония и Южна Корея) държат американски ядрени оръжия. Някои експерти смятат, че при определени обстоятелства тези държави могат да ги използват.

3. Военни маневри и учения, проведени в близост до границите на друга държава и представляващи заплаха за нейната независимост и териториална цялост.

Пример: Военния преврат в Чили през 1973 г.; Най-мащабните военни учения в историята на САЩ и Южна Корея близо до границата с КНДР през 2016 г. – в ученията са участвали 300 хиляди военнослужещи от Южна Корея и 15 хиляди от САЩ.

4. Атака от въоръжените сили на държава към цели, които представляват заплаха за цивилното население, живеещо в друга държава.

Пример: Нашествията в Ирак и Афганистан.

5. Създаване и подкрепа на въоръжени отряди от наемници, с цел унищожаване на суверенитета на друга държава.

Пример: Финансиране, въоръжаване и обучение на „опозиционни“ групи в Сирия.

6. Убийства и опити за убийства на държавници от други държави или на националноосвободителни движения, ръководени от държавата, независимо дали се извършват с помощта на военен удар, специални операции или наемане на агенти.

Пример: Убийството на Саддам Хюсеин и Касем Солеймани.

7. Прикрити операции на разузнавателни или други държавни сили, насочени към дестабилизиране или подчиняване на друга държава, националноосвободително движение или международно движение за мир.

Пример: Операция в Залива на свинете (сваляне на Фидел Кастро в Куба) и операция Аякс (преврат в Иран).

8. Кампании за дезинформация, насочени към дестабилизиране на други държави.

Пример: Подготовка за инвазията в Ирак, настоящата информационна война срещу Русия.

9. Продажби на оръжие, които подкрепят продължаването на регионалните войни и забавят политическите решения на конфликти.

Пример: Операция Циклон, агресията на Саудитска Арабия в Йемен.

10. Отмяна на граждански права и свободи, конституционни разпоредби и закони под предлог за противодействие на тероризма.

Пример: Patriot Act./Патриотичният акт/

11. Разработване, тестване и внедряване на ядрени и космически оръжия, които увеличават вероятността от геноцид и екоцид, като осъждат бедните на продължаваща бедност, а цялото човечество на постоянен страх.

Пример: Инициатива за стратегическа отбрана и Стратегия за космическа отбрана

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. За които не знаят- фащ е масонски проект.
    От началото на създаването си е замислена като инструмент срещу човечеството и православието.
    От сатан и слугите му-разбира се!

  2. От малък си мечтая няколко Сармата да паднат „случайно“ в сащ и малобританският халифат…..

    • Ще взема да си помечтая с теб-знам ли, квантовия световен компютър може и да го сбъдне:)
      Ако може само да е върху бялата колибка и подземията им и да не страдат невинни хора:)

      • Не знам за квантовия комп. но Сергей Караганов, който си има приказка с Путин е на моето мнение, че на западната антицивилизация, трябва да и се вземе страха с ядрени удари.
        Нито могат да ги прихванат, нито да отговорят, нито ще посмеят от сатанинската секта. Просто ще подвият опашка и ще грабят известно време, само разоръжените аналноподатливи страхливци по света.
        С подобни удари ще се спасят милиони човеци по света, иначе ще ни избият поединично, щото на педалите им втълпиха, че било много страшно нещо войната и е по-добре да търпим гавра, ваксини, храноутравяне…. затова мълчаливо и толерантно робуваме на адови изчадия самонарекли се демократизатори.
        Ако ще се мре, да се мре, ние поне знаем, че сме с Бог, а не на страната на сатаната и нещастниците дето му се радват.

  3. Да,напълно те подкрепям че,ще има ядрен удар ще има но,той няма да е от Русия,Путин не е толкова глупав че,да го използва пръв.Ядреният удар ще бъде или от Иран или от Северна Корея,даже изкллючвам Китай,ако не е провокиран ФАЩ относно Тайван.Предстоят интересни месеци и седмици.Мога да кажа дори,непредсказуеми!Войната тропа на вратата ни!Важното е да оцелеем,макар да знам че,ние не сме застрашени поне от ядрен удар.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *