Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зловещо! Медсестра пи „мъртва вода“ и изпадна в кома

жена кома48-годишната медсестра Надежда Вълчева над десет години не е напускала не само дома си, а и леглото. Според нейни съседки тя била в нещо като будна кома,  мятала се между живота и смъртта и в малкото мигове, когато отваряла очи, погледът й само блуждаел и не можел да познае нищо и никого.

Медицинската сестра вероятно  се е поболяла,  след като е пила „мъртва вода”, каза специалист по езотерика.

Преди това тя имала сериозен конфликт с нейна колежка. Веднъж, докато двете били на работа, тя отпила   вода от чашата си  в сестринската стая.  Ха така, сега те чака кошмар. Усети ли? Вече те няма – изшептяла в ухото й зловещо колежката.

Надежда нищо не усетила нищо, даже се подсмихнала. Когато обаче се прибрала вкъщи, изпаднала в някакъв ступор транс, престанала да се храни, не реагирала на нищо, сякаш я нямало и така 10 години.
Оказва се, че врагинята й взела мъртвата вода от моргата, където мият труповете. Тя имала изключителна сила и се използвала за черни магии и зомбиране на хората.

Санитари пък развили бизнес от всичко това и сега с тайни обяви по интернет търгуват с течността, с която се мият мъртъвците.   Купували я ходжи, гадатели и врачки, както и самодейни магьосници, които искали да сторят лошо на някого. Жертвите им много страдали, разболявали се от неизлечими болести и често умирали. В мъртвата вода се съдържала цялата негативна енергия и страдание на човека, който е починал.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *