Рачков се разрева в ефир

Мария и Рачков гДимитър Рачков, който остява впечатлението на вечно засмян мъж, който е над нещата,  се оказа, че  комикът в реалния живот е тъжен,  мълчалив, а понякога  и мрачен.

По повод рождения му ден  екипът на „Госпоради на ефира“ направил таен видеопоздрав, с който шефовете му, колегите  и любимата му Мария да го изненадат и да го поздравят. Дали той е много чувствителен и преуморен, или те се престараха с чувството си за хумор, не стана ясно.

Изненадата обаче не се оказа от най-приятните, понеже уж като другарска критика всички намекнаха, че Митко трябва по-добре да преосмисли нещата, да направи малко повече за себе си и за другите. Докато течеше видеото, вместо да се зарадва,  актьорът не успя да се овладее и едри истински  сълзи запакаха от очите му, без помощта на обичайния за случая лук.

Маги Халваджиян директно му каза, че е изгубил пътя, стигнал е кръстопът  и е доста разколебан, Угрински пък го обвини, че е станал  доста нервен, само  Мария изчурулика безгрижно и банално: „Аз си те обичам“.

Самата тя споделила, че после Рачков дълго време бил шокиран от поздрава и наистина започнал да преосмисля нещата. Какво обаче ще измисли само той си знае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9EpFsFvXgn4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *