Юлияна Дончева ще ражда в ефир! Режисьорите ще акушират

Юлиана ДончеваЮлияна Дончева се оказа боец  и продължава да играе ролата на работещо момиче. Макар че вече бременноста й е повече от видна и дамата е влязла в осмия месец, тя не спира да води предаването си „Пряка демокрация“ и явно няма намерения да спре.

На всичкото отгоре Дончева стои права през цялото време, тъй като  концепцията на рубриката е такава. Някогашната манекенка и политик ще навърши 49 години след две седмици, а бебето пък се очаква  в края на юли. Но при това напрежение на работа нищо чудно бебчо да избърза и да се появи в ефир, а гостите и техническият екип да се наложи да акушират.

Юлияна изобщо не слуша мъжа си Стъки да постъпи като всяка жена и да си стои вкъщи и да почива, да вдигне крака, да сложи възглавнички на кръста си и да се отдаде на прекрасното очакване не майчинството, мърморят операторите, които искрено се притесняват за колежката си. Те се опитват да прикрият с различни професионални трикове формите  на доста наедрялата си колежка и избягват да я снимат в близък план. Юлияна пък за прикритие  постоянно държи пред корема си табелата със знака на предаването и успява да прикрие голямата издутина.

След като взе смелото решение да забременее на 48 и след като мина през няколко неуспешни и една успешна ин витро процедура, приятелите на Юлияна започнаха да я наричат българската Моника Белучи.  Красивият прякор е  не само заради известната прилика между двете известни жени, но и заради сходната им съдба – италианската красавица  също забременя на 48.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 
http://youtu.be/3zjvmLPRbgs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не върви вече ,ако ще и на ,,попа,,да роди.Защо не могат да се усещат тия стари жени.От тях младите не могат да припарят до телевизия.Омръзна ми.Да си клефне в къщи и плете чорапи а не да се прави на интересна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *