Измама! Безработни дарили пари на Бареков без да знаят

Бареков луканкаБезработни дарявали пари на партията на Николай Бареков, без да знаят. Някой е използвал личните им данни и е внесъл от тяхно име пари в банката. В същото време фирма за бързи кредити била намесена в плащането на хонорарите на налбюдателите на изборите, но не по установения ред, а на ръка.

Тези две разкрития по странно съвпадение бяха направени в един и същ ден от две различни телевизии, едната от които използва и скрита камера.

Оказа се, че две жени от Враца са дарили по 1000 лева в сметката на ББЦ, но  те самите не помнят да са направили това. Едната е трайно  безработна, а другата  пък е пенсионер по болест. Едната се  съгласила да стане застъпник на „България без цензура”, за да вземе някой лев и тогава й записали личните данни.
След това с тях са били внесени в банка 1000 лева от нейно име, дарение  в подкрепа на партията.
Другата жена пък била поканена да отиде на предизборен концерт  в София.  По пътя  автобуса й взели личната карта и й записали данните, за да ги имат, ако ги спре КАТ или им направят някаква проверка.

След това същите данни били използвани, за да се оправдае още едно дарение от 1000 лв за партията  на Бареков, разкрива  репортаж на bTV.

И двете жени категорично  отричат да са дали пари предизборно  за ББЦ, защото са бедни, нямат такива средства и няма и откъде да ги намерат.

Пак в същия район бе заснето със скрита камера как се плаща застъпниците на ръка и как парите им се доставят от фирма за бързи кредити.

Николай Бареков апелира за операция „Чисти ръце“, но явно здраво изцапа своите още при първата си кампания, коментираха стерисрани негови избиратели. Паметливи си спомнят пък как хранеше с кебапчета цели градчета, а шегобийци кръстиха луканка на негово име.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/neMn4F4h0tE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *